Kies uw taal:   
een revolutionair concept om uw woning te vinden
Over ons Woning zoeken Verkoop uw woning Contact Veelgestelde vragen Login
1. Aanvaarding van de algemene voorwaarden
1.1 Door gebruik te maken van de website "HomeFreeTrade.com", gaat de gebruiker ("u") akkoord met deze algemene voorwaarden.

2. Nauwkeurigheid van de informatie
2.1 HomeFreeTrade kan in geen enkel geval of omstandigheid aansprakelijk gesteld worden voor eventuele speciale, indirecte of incidentele schade of voor om het eender welke schade dan ook die het gevolg zou zijn van het verlies van gebruik, gegevens of winst, noch door contractuele handeling, nalatigheid, voortvloeiend uit of in verband met het gebruik of de uitvoering van deze informatie.
2.2 Het is uw verantwoordelijkheid om alle informatie die u op HomeFreeTrade verkrijgt te controleren bij onafhankelijke autoriteiten alvorens met deze informatie te handelen
2.3 Het is uw verantwoordelijkheid om geschikte antivirussoftware te gebruiken op materiaal dat u kunt downloaden van de website HomeFreeTrade.com

3. Aansprakelijkheidsbeperking
3.1 Wij zijn niet aansprakelijk voor nalatigheid, contractbreuk, onjuiste voorstelling van zaken of anderszins, of voor directe of indirecte gevolgschade door u geleden als gevolg van uw gebruik van onze website.
3.2 Wij zijn niet aansprakelijk voor computervirussen die zijn overgedragen via HomeFreeTrade. Het is uw verantwoordelijkheid om geschikte antivirussoftware te gebruiken op elk materiaal dat u kunt downloaden van HomeFreeTrade.

4. Kopiëren
4.1 Het is toegestaan materiaal af te drukken voor uw eigen persoonlijk, niet-commercieële gebruik.
4.2 Alle andere vormen van kopiëren zijn verboden.
4.3 De woorden HomeFreeTrade en HomeFreeTrade.com zijn handelsmerken van Bluebird International Ltd. Elke reproductie van deze handelsmerken is verboden.


5. Wijzigingen in de algemene voorwaarden
5.1 Wij behouden ons het recht voor om deze voorwaarden onaangekondigd te wijzigen. Als we de Algemene voorwaarden wijzigen, worden deze geplaatst op de website en zullen deze in werking treden vanaf het moment van publicatie.

Over ons : Veelgestelde vragen : Privacybeleid : Algemene voorwaarden : Contact

... het grootste aanbod van woningen in Europa