Kies uw taal:   
een revolutionair concept om uw woning te vinden
Over ons Woning zoeken Verkoop uw woning Contact Veelgestelde vragen Login
1. Dit Privacybeleid
1.1 HomeFreeTrade.com zet zich in voor het beschermen van uw persoonlijke informatie en andere gegevens die u aan ons verstrekt.
1.2 Dit privacybeleid legt uit welke informatie HomeFreeTrade.com over u verzamelt, hoe we de gegevens verzamelen, en hoe wij uw informatie gebruiken.

2. Welke informatie verzamelen wij?
2.1 Wanneer u een advertentie plaatst op HomeFreeTrade.com wordt er bepaalde persoonlijke informatie en gegevens vastgelegd en elektronisch opgeslagen in onze database.
2.2 U kiest zelf welke gegevens deel uitmaken van de advertentie die gepubliceerd zal worden op de website van HomeFreeTrade.com en de websites van onze advertentiepartners voor weergave aan een groter publiek.
2.3 Wij kunnen deze gegevens gebruiken om u te informeren over nieuws, aanbiedingen of producten die wij van belang achten voor u. Als u deze informatie op enig moment niet wenst te ontvangen, dan kunt u het vakje "opt out" aanvinken.
2.4 Indien u gegevens over uw onroerend goed in de advertentie op HomeFreeTrade.com wilt wijzigen, kunt u dit op elk gewenst moment doen door u aan te melden of een e-mail sturen naar HomeFreeTrade.com op info@homefreetrade.com
2.5 We zullen uw gegevens niet verkopen of doorgeven aan derden.

3. Wijzigingen in Privacybeleid
3.1 Wij behouden het recht om dit privacybeleid onaangekondigd te wijzigen. Indien we het Privacybeleid wijzigen zal het op de website geplaatst worden en in werking treden vanaf het moment van publicatie.

Over ons : Veelgestelde vragen : Privacybeleid : Algemene voorwaarden : Contact

... het grootste aanbod van woningen in Europa